Te koop

Twee chalets Bosrand 40 en 41 op recreatiedorp De Ossenberg

totaal € 137.000,- k.k. Deze chalets zijn ook afzonderlijk van elkaar te koop!

Beschrijving
Op recreatiedorp De Ossenberg staan deze 2 mooie chalets van 60 m² en 65 m². De namen van de percelen laten u al weten dat deze grenzen aan het bos van Amerongen. Wilt u dus lekker wandelen of fietsen door het bos, dan kan dat vanuit uw eigen perceel.

Op Bosrand 41 met een perceelgrootte van 275 m² recreëren de grootouders in een goed onderhouden chalet van 60 m² en dochter met haar gezin recreëert in het chalet Bosrand 40 met airco en een perceelgrootte van 250 m² en chaletgrootte van 65 m², dat ook goed onderhouden is. De familie vindt het heerlijk om samen te zijn en hebben daarom de percelen naast elkaar gehuurd.

Het lijkt op de foto’s dat het 1 groot perceel is maar alles is zo gebouwd dat de percelen eenvoudig van elkaar gesplitst kunnen worden, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een schutting. Heeft u dezelfde ideeën als deze familie en wilt u ook graag naast uw dierbaren wonen? Of wilt u maar één van de twee percelen aanschaffen? Alles is mogelijk.

De goed geïsoleerde chalets zijn wintervast en dateren uit 2008. Het chalet aan de Bosrand 40 heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met een kleine opslagzolder. De vraagprijs is € 67.500,-.
De ruime badkamer heeft een gegoten vloer en de grote woonkamer heeft een open keuken. De grote raampartijen (voorzien van dubbel glas) laten u genieten van de prachtige en zeer goed onderhouden tuin. De nieuwe keuken is pas 2 maanden oud en voorzien van een nieuwe vaatwasser, koelvrieskast, 3 in 1 combimagnetron en een gasstel met afzuiger. Er is centrale verwarming aanwezig en de C.V. ketel is recent gekeurd. Alle openslaande ramen en deuren zijn voorzien van horren en het gehele chalet is rolstoel toegankelijk. Bij de voorramen is een zonnescherm aangebracht en alle binnendeuren zijn onderhoudsvrij. Vanuit de openslaande tuindeuren loopt u zo via de tuin naar het zeer grote tuinhuis. Het perceel heeft een eigen ruime en bestrate parkeerplaats.

Het chalet aan de bosrand 41 heeft 3 slaapkamers waarvan 1 met een opbergzolder. De vraagprijs is € 69.500,-. De ruime open woonkamer heeft een aparte keuken waarvan recent de afzuigkap is vernieuwd. Er is centrale verwarming en de C.V. ketel is pas gekeurd. Het goed geïsoleerde chalet heeft onderhoudsvrije binnendeuren en een kunststof laminaatvloer met houtlook. Alle openslaande ramen en deuren zien voorzien van horren en bij de voorramen is een zonnescherm aangebracht. Vanuit de openslaande tuindeuren loop je zo via de tuin naar het tuinhuis. De fietsen kunnen in een schuur worden geplaatst en er is een ruime en bestrate parkeerplaats.

Neem contact op met Toon Maasmans (06) 14 336 086
Indeling

Zie beschrijving woning

Aanvullende gegevens
nr 40: woonoppervlakte 65 m², perceeloppervlakte 250 m²
nr 41: 2oonoppervlakte 60 m², perceeloppervlakte 275 m²
Bijzonderheden
Op de recreatieparken van Succesparken is het ook mogelijk om uw vakantiehuis te (laten) verhuren. U mag dat geheel zelf verzorgen of u kunt Succes Holiday Parcs de verhuur voor u laten regelen.

Wanneer Succes Holiday Parcs de verhuur op zicht neemt, zullen zij alles voor u uit handen nemen, zodat u geheel wordt ontzorgd. Zo maakt u gebruik van de grote reclamecampagnes en regelen zij de boekingen, in-/uitchecken, borg, eind schoonmaak. Gewoon echt alles voor de verhuur.

Om dit allemaal voor u te regelen vraagt het park dan 25% van de gehele huuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.
U krijgt dan ook een inlogcode voor de website, zodat u te allen tijde zelf mee kunt kijken wanneer het huis verhuurd is en voor hoeveel. Ook kunt u hier de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik wilt maken van het huis (dit mag zo vaak als u wilt).

Geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  6+
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Bestaande bouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Huur
 • Locatie
  Dwarsweg 1-5, 3959 AC Overberg
 • Park
  De Ossenberg
 • Provincie
  Utrecht

Locatie ∞ contact