Te koop

Twee chalets Bosrand 40 en 41 op recreatiedorp De Ossenberg

totaal € 137.000,- k.k. Deze chalets zijn ook afzonderlijk van elkaar te koop!

Beschrijving
Op recreatiedorp De Ossenberg staan deze 2 mooie chalets van 60 m² en 65 m². De namen van de percelen laten u al weten dat deze grenzen aan het bos van Amerongen. Wilt u dus lekker wandelen of fietsen door het bos, dan kan dat vanuit uw eigen perceel.

Op Bosrand 41 met een perceelgrootte van 275 m² recreëren de grootouders in een goed onderhouden chalet van 60 m² en dochter met haar gezin recreëert in het chalet Bosrand 40 met airco en een perceelgrootte van 250 m² en chaletgrootte van 65 m², dat ook goed onderhouden is. De familie vindt het heerlijk om samen te zijn en hebben daarom de percelen naast elkaar gehuurd.

Het lijkt op de foto’s dat het 1 groot perceel is maar alles is zo gebouwd dat de percelen eenvoudig van elkaar gesplitst kunnen worden, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een schutting. Heeft u dezelfde ideeën als deze familie en wilt u ook graag naast uw dierbaren wonen? Of wilt u maar één van de twee percelen aanschaffen? Alles is mogelijk.

De goed geïsoleerde chalets zijn wintervast en dateren uit 2008. Het chalet aan de Bosrand 40 heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met een kleine opslagzolder. De vraagprijs is € 67.500,-.
De ruime badkamer heeft een gegoten vloer en de grote woonkamer heeft een open keuken. De grote raampartijen (voorzien van dubbel glas) laten u genieten van de prachtige en zeer goed onderhouden tuin. De nieuwe keuken is pas 2 maanden oud en voorzien van een nieuwe vaatwasser, koelvrieskast, 3 in 1 combimagnetron en een gasstel met afzuiger. Er is centrale verwarming aanwezig en de C.V. ketel is recent gekeurd. Alle openslaande ramen en deuren zijn voorzien van horren en het gehele chalet is rolstoel toegankelijk. Bij de voorramen is een zonnescherm aangebracht en alle binnendeuren zijn onderhoudsvrij. Vanuit de openslaande tuindeuren loopt u zo via de tuin naar het zeer grote tuinhuis. Het perceel heeft een eigen ruime en bestrate parkeerplaats.

Het chalet aan de bosrand 41 heeft 3 slaapkamers waarvan 1 met een opbergzolder. De vraagprijs is € 69.500,-. De ruime open woonkamer heeft een aparte keuken waarvan recent de afzuigkap is vernieuwd. Er is centrale verwarming en de C.V. ketel is pas gekeurd. Het goed geïsoleerde chalet heeft onderhoudsvrije binnendeuren en een kunststof laminaatvloer met houtlook. Alle openslaande ramen en deuren zien voorzien van horren en bij de voorramen is een zonnescherm aangebracht. Vanuit de openslaande tuindeuren loop je zo via de tuin naar het tuinhuis. De fietsen kunnen in een schuur worden geplaatst en er is een ruime en bestrate parkeerplaats.

Neem contact op met Toon Maasmans (06) 14 336 086
Indeling

Zie beschrijving woning

Aanvullende gegevens
Zie beschrijving woning
Bijzonderheden
nr 40: woonoppervlakte 65 m², perceeloppervlakte 250 m²
nr 41: 2oonoppervlakte 60 m², perceeloppervlakte 275 m²

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  6+
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Bestaande bouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Huur
 • Locatie
  Dwarsweg 1-5, 3959 AC Overberg
 • Park
  De Ossenberg
 • Provincie
  Utrecht

Locatie ∞ contact