Te koop

Stenen bungalow Zwanebloem op Landgoed De Huynen Drenthe

€ 179.000,-

Beschrijving
Wat maakt een mens gelukkig? Een woning naar wens in een mooie omgeving! Uw recreatiebungalow op Landgoed De Huynen staat garant voor comfortabel wonen. De recreatiebungalows op Landgoed De Huynen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gebouwd van duurzame materialen en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn er diverse opties om de woning naar uw persoonlijke wens in te richten.

Ruime 6-persoons woning met op de begane grond (vloeroppervlakte 70m²) een ruime hal met open trap, een toilet, de ouderslaapkamer, een badkamer met douche en wastafel. De woonkamer is ruim en is voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur, daarnaast is er op de begane grond een inpandige berging. Op de verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, een badkamer met bad, douchehoek, wastafel en toilet.
Indeling

Begane grond: woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime hal met open trap, een toilet, de ouderslaapkamer, een badkamer met douche en wastafel, inpandige berging.
Verdieping: twee royale slaapkamers, een badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.

Aanvullende gegevens
Eigen grond
Kavel nummer DH 17
Diverse opties mogelijk, waaronder rieten dak en erker t.p.v. woonkamer
Centrale verwarming
Badkamers en keuken zijn betegeld
Bijzonderheden
Op de recreatieparken van Succesparken is het ook mogelijk om uw vakantiehuis te (laten) verhuren. U mag dat geheel zelf verzorgen of u kunt Succes Holiday Parcs de verhuur voor u laten regelen.

Wanneer Succes Holiday Parcs de verhuur op zicht neemt, zullen zij alles voor u uit handen nemen, zodat u geheel wordt ontzorgd. Zo maakt u gebruik van de grote reclamecampagnes en regelen zij de boekingen, in-/uitchecken, borg, eind schoonmaak. Gewoon echt alles voor de verhuur.

Om dit allemaal voor u te regelen vraagt het park dan 25% van de gehele huuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.
U krijgt dan ook een inlogcode voor de website, zodat u te allen tijde zelf mee kunt kijken wanneer het huis verhuurd is en voor hoeveel. Ook kunt u hier de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik wilt maken van het huis (dit mag zo vaak als u wilt).

Geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Woningtype
  Stenen bungalow
 • Aantal personen
  6
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Bestaande bouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Eigen grond
 • Locatie
  Westdorperstraat 29, 9443 TM Schoonloo
 • Park
  Landgoed De Huynen
 • Provincie
  Drenthe

Locatie ∞ contact