Te koop

Splinternieuwe chalets type Boterbloem recreatiepark Rhederlaagse Meren

€ 69.995,-

Beschrijving
Nieuw binnengekomen: twee splinternieuwe recreatiewoningen van het model Boterbloem. Dit mooie en luxe model (44 m2) is te plaatsen op een vrije kavel naar keuze.

De luxe keuken is voorzien van een vaatwasser, combi magnetron, grote koelkast met vriezer, 4 pits gaskookstel met afzuigkap, spoelbek met kraan, kiepraam en veel opberg-/kastruimte.
De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met meubel, douche, designradiator en 100% waterdichte wandpanelen met tegellook. Het heeft twee ruime slaapkamers, waarvan 1 ruime slaapkamer met inbouwkasten, radiator, dubbel te openen raam. De tweede slaapkamer heeft een radiator, te openen raam en twee zweefkasten. De ruime woonkamer heeft mooie grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijker gevoel. Er is ruimte voor een apart eet- en zitgedeelte en door middel van dubbel openslaande terrasdeuren loopt u zo vanuit de woonkamer uw tuin in, waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin en uw welverdiende rust.

De gevelbekleding is geheel uit kunststof, waardoor het zeer onderhoudsarm is. De chalet is wintervast geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Deze recreatiewoning is zeer geschikt voor eigen gebruik maar is ook heel interessant om te (laten) verhuren.

De kavel kan gehuurd of gekocht worden. E.e.a. in overleg.

Permanente bewoning is niet toegestaan!

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neem contact op met

Hein Maasmans
Telefoon: 06-51100774
Indeling

Woonkamer met eet- en zitgedeelte
Luxe badkamer
Luxe keuken
2 slaapkamers

Aanvullende gegevens
44 m²
perceel n.o.t.k.
Bijzonderheden
Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is en voor hoeveel het verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken. Dit mag zo vaak als u wenst en kunt u zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Nieuwbouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement), Volledige verhuur (vast rendement)
 • Grond
  Nader te bepalen
 • Locatie
  Marsweg 2, 6988 BM Lathum
 • Park
  Rhederlaagse Meren
 • Provincie
  Gelderland

Locatie ∞ contact