Te koop

Splinternieuwe chalets op De Ossenberg, Roerdomp 12a en 12b

€ 218.500,- k.k.

Beschrijving
Bent u als investeerder op zoek naar een mooi project met eigen grond waar u direct mee aan de slag kunt? Of wilt u graag naast uw ouders, familie of vrienden wonen op eigen grond? Dan is dit uw kans. Aan de Roerdomp 12a en de Roerdomp 12b zijn nieuwe chalets van 40 m² en 44 m² op 430 m² eigen grond te koop.

Het perceel ligt aan het einde van een doodlopend laantje en op loopafstand van het zwembad, de receptie, het restaurant en het activiteitencomplex.

Chalet 1 is 40 m2 groot en is wintervast. Het chalet heeft een grote luxe keuken dat voorzien is van alle gemakken, zoals een gasfornuis met afzuiger en koelkast met grote diepvries. De ruime badkamer heeft een toilet, wastafel met meubel en kastjes en een ruime douche. De slaapkamer is voorzien van een 2 persoons bed met luxe matrassen en er is een ruime wandkast met schuifdeuren. De gasten-/kinderkamer heeft een grote kledingkast en de 2 aparte bedden zijn van luxe matrassen voorzien. De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen met nieuwe gordijnen en als u de tuindeuren opent loopt u zo de tuin in. De vloer is voorzien van sterk vinyl en heeft een houtlook zodat de vloer lijkt te zijn gelegd met houtlaminaat.
Chalet 2 is hetzelfde, maar dan iets groter.

Beide chalets zijn splinternieuw en zijn ingegraven zodat je geen trapje nodig hebt om het chalet te betreden of verlaten.

Tijdens het ingraven zijn de chalets onderaan afgezet met isolatiepanelen, zodat in de winter geen leidingen kunnen bevriezen. Er is een luikje gemaakt, wat toegang tot de onderkant het chalet mogelijk maakt.
Indeling

Woonkamer met open keuken.
Badkamer met wandmeubel met wasbak en spiegel, toilet en douche.
Gasten-/kinderslaapkamer met een kledingkast en kastjes naast het bed.
Hoofdslaapkamer met een grote wandkast met schuifdeuren en kastjes naast het bed.

Aanvullende gegevens
Nieuwe energiezuinige CV-ketel en in alle kamers zijn radiatoren aanwezig.
In alle kamers is led-verlichting aanwezig.
In de badkamer is een automatische luchtafzuiger, zodat er tijdens het douche geen mist ontstaat.
De keuken is voorzien van een nieuw gasfornuis met afzuigkap, koelkast met diepvriezer, snijvast werkblad en een wasbak met een luxe kraan.
Bijzonderheden
Het betreft 2 chalets van 40 en 44 m² op 430 m² eigen grond

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Nieuwbouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Eigen grond
 • Locatie
  Dwarsweg 1-3-5, 3959 AC Overberg
 • Park
  De Ossenberg
 • Provincie
  Utrecht

Locatie ∞ contact