Te koop

Perfect onderhouden chalet Lepelaar 1 op recreatiedorp De Ossenberg

€ 167.750,- k.k.

Beschrijving
Centraal gelegen op recreatiedorp De Ossenberg staat dit mooie chalet van 70 m². Het perceel heeft 280 m² eigen grond. Op loopafstand is het Amerongse bos waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Het chalet is perfect onderhouden en recent is er een nieuwe badkamer, keuken en pvc vloer aangebracht met vloerverwarming. Voor het chalet is er een parkeerruimte voor 2 auto’s. Het chalet heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken en door de vele raampartijen met kunststof kozijnen en dubbel glas kijk je altijd op de geweldige tuin. De ramen en deuren zijn voorzien van horren en hordeuren. De 2 slaapkamers hebben in – en onderbouwkasten .
Er is een aparte ruimte voor de wasmachine en de C.V ketel.

De in 2019 gerealiseerde badkamer heeft een houten fonteinmeubel met een verlichte grote spiegel en een ruime regen inloopdouche. De wanden zijn afgewerkt met watervaste platen in betonlook.

De in 2020 geplaatste nieuwe keuken heeft een inbouw koelkast en is voorzien van een gasfornuis met een extra wokpit en een luxe afzuigkap. De C.V. ketel is in 2020 gekeurd en afgeperst.

Naast het chalet staat een tuinschuurtje, brandvertragend uitgevoerd, met elektriciteit en warm en koud stromend water. De mooie aangelegde tuin ligt centraal en er is de gehele dag zowel een zonnig als een schaduwrijk plekje te vinden. Deze tuin heeft een prachtige vijver en twee terrassen, waarvan één overkapt kan worden met een elektrische zonwering. De prachtige vaste bloeiende planten en groenblijvende struiken creëren een oase, die u zowel in de zomer als in de winter veel plezier bieden.

!! let op !!
Vanaf 1 januari 2021 de overdrachtsbelasting van 2 naar 8%. Wanneer u dit jaar beslist bespaart u dat 6% overdrachtsbelasting.

Neem contact op met Toon Maasmans (06) 14 336 086
Indeling

Entree met hal
Ruime woonkamer met open keuken
2 slaapkamers
Toilet
Badkamer
Aparte ruimte voor de wasmachine en de C.V. ketel
Vrijstaande schuur gebouwd van brandvertragende materialen (voorheen gebruikt als sauna)

Aanvullende gegevens
2002 gebouwd
2018 voorzien van isolatiematerialen in de zijwanden
2018 voorzien van een geheel nieuwe badkamer met inloop regendouche en tegelvloer
2019 gehele buitenzijde geverfd
2019 onderzijde geïsoleerd met een damwand constructie
2019 voorzien van een nieuw dak met isolatiepanelen
2020 binnenzijde geheel geverfd
2020 vloerverwarming met pvc-tegels

Woonoppervlakte 70 m²
Perceel oppervlakte 280 m²
Bijzonderheden
Op de recreatieparken van Succesparken is het ook mogelijk om uw vakantiehuis te (laten) verhuren. U mag dat geheel zelf verzorgen of u kunt Succes Holiday Parcs de verhuur voor u laten regelen.

Wanneer Succes Holiday Parcs de verhuur op zicht neemt, zullen zij alles voor u uit handen nemen, zodat u geheel wordt ontzorgd. Zo maakt u gebruik van de grote reclamecampagnes en regelen zij de boekingen, in-/uitchecken, borg, eind schoonmaak. Gewoon echt alles voor de verhuur.

Om dit allemaal voor u te regelen vraagt het park dan 25% van de gehele huuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.
U krijgt dan ook een inlogcode voor de website, zodat u te allen tijde zelf mee kunt kijken wanneer het huis verhuurd is en voor hoeveel. Ook kunt u hier de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik wilt maken van het huis (dit mag zo vaak als u wilt).

Geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  6
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Bestaande bouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Eigen grond
 • Locatie
  Dwarsweg 1-5, 3959 AC Overberg
 • Park
  De Ossenberg
 • Provincie
  Utrecht

Locatie ∞ contact