Te koop

Nieuwe chalet type Korenbloem is mogelijk op een kavel naar keuze

vanaf € 59.500,-

Beschrijving
Het chalet type Korenbloem wordt compleet opgeleverd en heeft een afmeting van 11 x 4 meter. Het chalet heeft een open keuken met vaatwasser, combimagnetron, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. een ruime woonkamer voorzien van openslaande deuren. twee slaapkamers waarvan één met inbouw schuifkast. Badkamer met bad meubel, hangend toilet, douche en designradiator. Het chalet is voorzien van centrale verwarming met HR ketel.

Het chalet is mooi afgewerkt en is geschikt voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur. Het chalet is gemaakt van onderhoudsvrije materialen. Geen schilderwerk meer nodig maar één keer per jaar de buitenzijde schoonmaken is voldoende. Het chalet is volledig geïsoleerd en verblijven tijdens de winterperiode is dus ook geen enkel probleem.

In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen.

Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, tennissen op het all weather tennisbaan. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht.

Bovendien heeft de prachtige Utrechtse omgeving veel te bieden met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden.
Indeling

Het chalet heeft één master bedroom voor 2 personen .
Een kinder-/gastenslaapkamer voor 2 personen .
De woonkamer heeft ruime open keuken die van alle luxe apparaten is voorzien.
Een ruime badkamer met een mooi badmeubel, douche, designradiator en een hangend toilet.

Aanvullende gegevens
Het chalet is 44 m2 groot .
11 x 4 meter.
Bijzonderheden
Op de recreatieparken van Succesparken is het ook mogelijk om uw vakantiehuis te (laten) verhuren. U mag dat geheel zelf verzorgen of u kunt Succes Holiday Parcs de verhuur voor u laten regelen.

Wanneer Succes Holiday Parcs de verhuur op zicht neemt, zullen zij alles voor u uit handen nemen, zodat u geheel wordt ontzorgd. Zo maakt u gebruik van de grote reclamecampagnes en regelen zij de boekingen, in-/uitchecken, borg, eind schoonmaak. Gewoon echt alles voor de verhuur.

Om dit allemaal voor u te regelen vraagt het park dan 25% van de gehele huuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.
U krijgt dan ook een inlogcode voor de website, zodat u te allen tijde zelf mee kunt kijken wanneer het huis verhuurd is en voor hoeveel. Ook kunt u hier de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik wilt maken van het huis (dit mag zo vaak als u wilt).

Geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Nieuwbouw
 • Soort verkoop
  Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Nader te bepalen
 • Locatie
  alle parken van Succesparken in Nederland
 • Park
  Bad Hoophuizen, Brabantse Weelde, Bonte Vlucht, Landgoed De Huynen, De Ossenberg, De Zanding, Rhederlaagse Meren, De Scherpenhof, De Tien Heugten
 • Provincie
  Gelderland, Drenthe, Utrecht, Brabant

Locatie & contact

Deze woning is op meer Nederlandse Succesparken beschikbaar. Zie bij kenmerken op welke parken. De locaties en adressen vindt u op de pagina locaties vakantiehuizen