Te koop

Deze nieuwe chalet model Lodge Home Exclusief NL (44 m²) is een topper van een chalet en zal geplaatst worden op een kavel naar keuze

€ 59.500,-

Beschrijving
Deze nieuwe chalet model Lodge Home Exclusief NL (44m2) is een topper van een chalet en zal geplaatst worden op een kavel naar keuze.

De chalet heeft een ruime woonkamer de voorzien is van mooie grote ramen (dubbelglas) die zorgen voor veel licht inval en een ruimtelijker gevoel er is ruimte voor een aparte eetgedeelte en een woongedeelte, door middel van de mooie dubbel te openen terrasdeuren loopt u zo vanuit de woonkamer u tuin op waar u heerlijk kunt genieten van u tuin en u welverdiende rust.

De mooie moderne keuken heeft een grote koelkast, vrieskast, 4 pits gasstel met afzuigkap, combi-magnetron, spoelbak met kraan, kantelraam, groot werkblad en veel kast/opberg-ruimte.

De ruime badkamer heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een toilet, wastafel met meubel, douche met schuifwanden, design radiator, kantelraam en waterdichte platen in de gehele badkamer.

De chalet heeft 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, inbouwkasten, radiator, dubbel te openen raam.

De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden met zweefkasten, radiator, te openen raam.

Deze chalet is verder uitgevoerd met centrale verwarming en is wintervast geïsoleerd.

Ook heeft hij een compleet uit kunststof bestaande buitengevel zodat hij bijna geheel onderhoudsvrij is.
Indeling

Inkomst hal
Badkamer
2 ruime slaapkamers
Keuken
Eethoek
Ruime woonkamer

Aanvullende gegevens
Nieuwbouw
Oppervlakte 44 m2.
Centrale verwarming.
Wintervast geïsoleerd.
Door de bijna volledige kunststof buitengevel is de Woning vrijwel onderhoudsvrij.
Wordt geplaatst op een kavel naar keuze
Deze chalet kan voor eigen gebruik, volledig verhuur of voor combinatie van eigen gebruik en verhuur gebruikt worden.
Tegen een meerprijs van € 52.500,- K.K. kan de kavel er bij gekocht worden zodat u dan 100 % eigenaar bent van de kavel.
Bijzonderheden
Op de recreatieparken van Succesparken is het ook mogelijk om uw vakantiehuis te (laten) verhuren. U mag dat geheel zelf verzorgen of u kunt Succes Holiday Parcs de verhuur voor u laten regelen.

Wanneer Succes Holiday Parcs de verhuur op zicht neemt, zullen zij alles voor u uit handen nemen, zodat u geheel wordt ontzorgd. Zo maakt u gebruik van de grote reclamecampagnes en regelen zij de boekingen, in-/uitchecken, borg, eind schoonmaak. Gewoon echt alles voor de verhuur.

Om dit allemaal voor u te regelen vraagt het park dan 25% van de gehele huuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.
U krijgt dan ook een inlogcode voor de website, zodat u te allen tijde zelf mee kunt kijken wanneer het huis verhuurd is en voor hoeveel. Ook kunt u hier de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik wilt maken van het huis (dit mag zo vaak als u wilt).

Geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Nieuwbouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement), Volledige verhuur (vast rendement)
 • Grond
  Nader te bepalen
 • Locatie
  Marsweg 2, 6988 BM Lathum, Nederland
 • Park
  Brabantse Weelde, Landgoed De Huynen, De Ossenberg, Rhederlaagse Meren, De Scherpenhof, De Tien Heugten, Hambachtal (Duitsland)
 • Provincie
  Gelderland, Drenthe, Utrecht, Brabant, Rijnland-Palts (Duitsland)

Locatie & contact

Deze woning is op meer Nederlandse Succesparken beschikbaar. Zie bij kenmerken op welke parken. De locaties en adressen vindt u op de pagina locaties vakantiehuizen