Te koop

Deze nieuwe chalet type Boterbloem is te plaatsen op een kavel naar keuze

vanaf € 64.500,-

Beschrijving
Het chalet type Boterbloem (vanaf 11 x 4 ) heeft een moderne uitstraling en wordt compleet opgeleverd. hij is in een 4 persoons uitvoering met 2 slaapkamers te bestellen of in een 6 persoons uitvoering met 3 slaapkamers.

Is te krijgen in een donkere grijs/antraciet en in een wit/creme uitvoering (zie foto’s )

Het chalet heeft de volgende indeling:

Een hal, een open keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, gasfornuis, afzuigkap, afwasbak, betegelde achterwand, kantelraam en veel opbergruimte.
Een ruime woonkamer met veel grote ramen met veel lichtinval, dubbel openslaande terrasdeuren, van waar u vanuit de woonkamer direct uw terras oploopt en heerlijk kunt genieten van uw tuin.
1 grote slaapkamer met inbouwkasten, 2 openslaande ramen, radiator verwarming en een kinderslaapkamer met openslaande raam, radiator verwarming.
Betegelde luxe badkamer met douche, design radiator, wasbak met badmeubel, hangend toilet, kantelraam.

Het chalet is voorzien van centrale verwarming met HR ketel.

Het chalet is mooi en netjes afgewerkt en is geschikt voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur. Het chalet is gebouwd van onderhoudsvrije materialen. Buitenzijde geheel uit kunststof. Geen schilderwerk meer nodig maar een keer per jaar de buitenzijde schoonmaken is voldoende. Het chalet is volledig geïsoleerd; verblijven in de winterperiode is dus geen enkel probleem.
Indeling

Inkomst hal
Badkamer
2 of 3 ruime slaapkamers
Luxe keuken met vaatwasser
Eethoek
Ruime woonkamer

Aanvullende gegevens
Bijzonderheden
Op de recreatieparken van Succesparken is het ook mogelijk om uw vakantiehuis te (laten) verhuren. U mag dat geheel zelf verzorgen of u kunt Succes Holiday Parcs de verhuur voor u laten regelen.

Wanneer Succes Holiday Parcs de verhuur op zicht neemt, zullen zij alles voor u uit handen nemen, zodat u geheel wordt ontzorgd. Zo maakt u gebruik van de grote reclamecampagnes en regelen zij de boekingen, in-/uitchecken, borg, eind schoonmaak. Gewoon echt alles voor de verhuur.

Om dit allemaal voor u te regelen vraagt het park dan 25% van de gehele huuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.
U krijgt dan ook een inlogcode voor de website, zodat u te allen tijde zelf mee kunt kijken wanneer het huis verhuurd is en voor hoeveel. Ook kunt u hier de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik wilt maken van het huis (dit mag zo vaak als u wilt).

Geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Nieuwbouw
 • Soort verkoop
  Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Nader te bepalen
 • Locatie
  Mogelijk op alle Succesparken in Nederland
 • Park
  Bad Hoophuizen, Brabantse Weelde, Bonte Vlucht, Landgoed De Huynen, De Ossenberg, De Zanding, Rhederlaagse Meren, De Scherpenhof, De Tien Heugten
 • Provincie
  Gelderland, Drenthe, Utrecht, Brabant

Locatie & contact

Deze woning is op meer Nederlandse Succesparken beschikbaar. Zie bij kenmerken op welke parken. De locaties en adressen vindt u op de pagina locaties vakantiehuizen