Te koop

Deze nieuwe chalet type Bos Lodge is mogelijk als investering, met een mooi zorgeloos rendement.

€ 133.350,- k.k. excl. BTW

Beschrijving
Dit type chalet genaamd Bos LODGE heeft een luxe en moderne uitstraling. De afmetingen van de chalet is 11 x 4,20 meter. De LODGE is inclusief complete keuken met een vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, grote koelkast met vriesvak, combi-magnetron, afwasbak, betegelde achterwand, kantelraam, en veel kastruimte. Het chalet heeft een ruime woonkamer met mooie grote raampartijen voor een extra ruim gevoel, en veel lichtinval, en dubbele openslaande terrasdeuren van waar je vanuit de woonkamer direct u terras op loopt en kan genieten van u tuin. 1 ruime slaapkamer met inbouwkasten met schuifdeuren over de gehele wand, dubbel openslaande ramen, radiator verwarming. 1 ruime slaapkamer met radiator en opslaande ramen. de betegelde badkamer met toilet, douche, wasbak, bad-meubel, design radiator, kantelraam, afzuiginstelnatie. het chalet is compleet voorzien van centrale verwarming met HR ketel. Het chalet is mooi en netjes afgewerkt en is geschikt voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur. het chalet is gebouwd van onderhoudsvrije materialen. buitenzijde geheel uit kunststof. geen schilderwerk meer nodig maar een keer per jaar de buitenzijde schoonmaken is voldoenden. het chalet is volledig geïsoleerd en verblijven in de winterperiode is dus geen enkel probleem.
Indeling
Inkomst hal Badkamer 2 ruime slaapkamers Luxe keuken met vaatwasser Eethoek Ruime woonkamer
Aanvullende gegevens
Dit betreft een investering object en zal geplaatst woerden op een eigen kavel na keuze. U koopt hier de chalet plus de kavel en alles wat er nodig is voor de verhuur hiervan. Vast rendement ( garantie ) Uw woning verhuren met een vast en gegarandeerd rendement. Bij deze vorm van investeren heeft u voor een vastgestelde periode en percentage rendement. U weet precies wat uw rendement zal zijn zonder vast kosten gedurende de looptijd. Alleen de WOZ gerelateerde kosten betaald u via de gemeente waar de recreatiewoning is gelegen. U heeft de mogelijkheid om 2 weken per jaar gebruik te maken van de vakantiewoning of de twee weken te verdelen over onze andere 9 parken in Nederland of Duitsland. De woning wordt turnkey opgeleverd en gaat dan ook direct in de verhuur. Tijdens de periode van de afgesproken looptijd zullen wij de gehele onderhoud van de woning, inrichting en tuin voor rekening nemen, zodat u geheel word ontzorgd en nergens zorgen over hoeft t e maken WIJ regelen alles en betalen u elke maand netjes uit Voordelen vakantiewoning voor verhuur 1. U bent en blijft ten alle tijden eigenaar van de kavel en woning. 2. U bent ten alle tijden vrij om u kavel met woning te verkopen wanneer u wil, en aan wie u zelf wilt. 3. U ontvangt ieder kwartaal vaste verhuur opbrengsten of verhuuropbrengsten o.b.v. de bezetting van uw vakantiewoning. 4. Twee weken per jaar gratis vakantie zelf te verdelen op een van onze parken naar keuze. 5. Wij doen al het werk terwijl u kunt genieten en wij maken de opbrengst naar u over. 6. Steeds meer binnen- en buitenlandse gasten geven de voorkeur voor een vakantie in Nederland. 7. De verhuur van u vakantiewoning wordt volledig voor u geregeld (niet bij eigen verhuur). 8. Succesparken heeft een eigen verhuurorganisatie met jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiewoningen. 9. Succesparken werkt samen met grote gerenommeerde touroperators. 10. Alle vakantieparken zijn gelegen op unieke locaties in Nederland en Duitsland. 11. U profiteert van diverse fiscale voordelen en een hoog netto rendement.
Bijzonderheden
Perceel recreatiekavel ( eigen grond ) V.A. € 58.500,00,- OVB, notaris- en kadasterkosten over kavel. € 3.600,00,- * Aansluitkosten infrastructuur. € 1.500,00,- * Recreatiewoning (50m2) incl. Tuinaanleg V.A. € 57.250,00,- * Complete inventaris set € 12.500,00,- * Totale investering excl. BTW . € 133.350,00,- *K.K. Gegarandeerde opbrengst van 5 % netto per jaar. (looptijd in overleg) € 6.667,50,- Netto opbrengst is: Incl. Parkservicebijdrage, energiekosten, verhuurprovisie en tuin/woning onderhoud. Excl. Verzekeringen en gemeentelijke belastingen. *getoonde bedragen excl. Btw Prijzen afhankelijk per park i.v.m. grondprijzen. Neem contact op voor meer informatie, of vraag een informatie brochure aan.

Kenmerken

 • Woningtype
  Chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  Nieuwbouw
 • Soort verkoop
  Volledige verhuur (vast rendement)
 • Grond
  Eigen grond
 • Locatie
  Mogelijk op alle Parken van Succesparken in Nederland.
 • Park
  Rhederlaagse Meren
 • Provincie
  Gelderland

Locatie & contact

Deze woning is op alle Nederlandse Succesparken beschikbaar. De locaties en adressen vindt u op de pagina locaties vakantiehuizen