Te koop

Bungalow Orchidee 18 Landgoed De Huynen Drenthe

€ 199.000,- excl. BTW

Beschrijving
Wat maakt een mens gelukkig? Een woning naar wens in een mooie omgeving! Uw recreatiebungalow op Landgoed De Huynen staat garant voor comfortabel wonen. De recreatiebungalows op Landgoed De Huynen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gebouwd van duurzame materialen en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn er diverse opties om de woning naar uw persoonlijke wens in te richten.
Indeling

Zeer ruime 8-persoons woning met op de begane grond (vloeroppervlakte maar liefst 80 m²), een ruime hal met open trap, een toilet, de ouderslaapkamer, een badkamer met bad, douche en wastafel. De woonkamer is ruim en is voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur, daarnaast is er op de begane grond een inpandige berging. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede badkamer met bad, douchehoek, wastafel en toilet.

Aanvullende gegevens
Diverse opties mogelijk, erker t.p.v. woonkamer
Centrale verwarming
Badkamers en keuken zijn betegeld, uiteraard is alles naar uw persoonlijke voorkeuren in te richten
Bijzonderheden
Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is en voor hoeveel het verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken. Dit mag zo vaak als u wenst en kunt u zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Kenmerken

 • Woningtype
  Stenen bungalow
 • Aantal personen
  6+
 • Aantal slaapkamers
  4
 • Type bouw
  Bestaande bouw
 • Soort verkoop
  Volledig eigen gebruik, Combinatie eigen gebruik en verhuur (variabel rendement)
 • Grond
  Eigen grond
 • Locatie
  Westdorperstraat 29, 9443 TM Schoonloo
 • Park
  Landgoed De Huynen
 • Provincie
  Drenthe

Locatie ∞ contact