Te koop

Nieuwbouw vakantiewoningen De Scherpenhof

op aanvraag

Beschrijving

Binnenkort wordt gestart met een nieuwbouwproject op Recreatiepark De Scherpenhof.

Negen nieuwe recreatiewoningen op een prachtige locatie direct aan een mooie vijverpartij. Op deze prachtige kavels zijn verschillende typen recreatiewoningen mogelijk, zoals het model Cube, Boterbloem en Bos Lodge.

Deze vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, maar zijn natuurlijk ook zeer interessant voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan, zodat u kan profiteren van een mooi rendement.

Heeft u altijd al gedroomd van een vakantiehuis direct aan het water? Grijp dan nu uw kan en wacht niet!

Reeds 4 verkocht in de eerste week.

Indeling

Informatie volgt

Aanvullende gegevens

In de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.De jachthaven en recreatieplas zijn de ideale plaatsen om te genieten aan het water. Vissen, waterskiën en zwemmen, De Scherpenhof biedt genoeg watersportactiviteiten.Speciaal voor kinderen is er een uitgebreid recreatieprogramma in het hoogseizoen, een grote speeltuin en het overdekte speelparadijs Play City. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van uitstapjes. Op het park is een restaurant, snackbar, zwembad, recreatieruimte, binnenzwembad, bowlingbaan en diverse speeltuinen.

Bijzonderheden

Deze vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is en voor hoeveel het verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken. Dit mag zo vaak als u wenst en kunt u zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

nieuwbouwproject De Scherpenhof
nieuwbouwproject De Scherpenhof
nieuwbouwproject Recreatiepark De Scherpenhof
nieuwbouwproject De Scherpenhof
nieuwbouwproject De Scherpenhof
nieuwbouwproject De Scherpenhof
nieuwbouwproject De Scherpenhof
nieuwbouwproject De Scherpenhof

Kenmerken

 • Woningtype
  chalet
 • Aantal personen
  variabel
 • Aantal slaapkamers
  variabel
 • Type bouw
  nieuwbouw
 • Soort verkoop
  volledig eigen gebruik, combinatie eigen gebruik verhuur
 • Grond
  huur
 • Locatie
  Bandijk 60, 7396 NC Terwolde
 • Park
  De Scherpenhof
 • Provincie
  Gelderland

Locatie ∞ contact