Te koop

Nieuw chalet met grote tuin De Ossenberg

€ 59.999,-

Beschrijving

Op vakantiepark De Ossenberg staat dit prachtige, wintervaste en onderhoudsvrije chalet van ± 55 m² te koop. Het perceel Sparrepad 10 ligt centraal op het park.

Vakantiepark De Ossenberg ligt aan het Amerongse Bos en met het Kasteel van Amerongen en de Utrechtse heuvelrug als buren is er genoeg te beleven.

Het luxe en zeer goed geïsoleerde chalet heeft een ruime woonkamer met een open keuken, 2 ruime slaapkamers en een grote badkamer.

De zeer complete en mooi afgewerkte badkamer is voorzien van een toilet, ruime douche en een hoogglans badmeubel met meerdere accessoires zoals een grote spiegel.

De luxe keuken heeft een ruime ijskast met aparte diepvriezer, een ruim gasfornuis met afzuiger en een krasvrij werkblad met een aluminium wasbak die voorzien is van een robuuste kraan. Verder is de keuken voorzien van sfeerverlichting en de verschillende kasten en laden hebben een zacht stopsysteem.

Het chalet heeft een verzwaard chassis (dus de vloer zal nooit piepen of kraken) en het dak is verhoogd zodat het chalet ruim aandoet.

De grote raampartijen (voorzien van dubbel glas) brengen veel licht in het chalet en vanuit de grote openslaande tuindeuren loopt u zo de tuin in.

Er zijn 2 slaapkamers. De tweepersoons master slaapkamer heeft luxe inbouwkasten en de kinder-/gastenkamer biedt plek aan 2 bedden en 2 kledingkasten.

Het chalet is voorzien van led sfeerverlichting en de wanden, deuren en het plafond zijn onderhoudsvrij.

Door het hele chalet ligt een laminaatvloer met houtlook en er is een nieuwe ingebouwde C.V. ketel aanwezig.

Indeling

Ruime woonkamer met een open keuken
Gasten-/kinderkamer met 2 aparte luxe boxspring bedden met comfort matrassen en kledingkasten
Compleet ingerichte badkamer met alle denkbare opties zoals een hoogglans badmeubel met wasbak, luxe kraan, grote spiegel, toilet , ruime douche
De ruimte 2 persoons slaapkamer is voorzien van een groot tweepersoons boxspring bed met comfortmatrassen en er is een ingebouwde kledingkast met schuifdeuren

Aanvullende gegevens

Nieuwe C.V. ketel met in elke kamer radiatoren

Opties:
Het aanleggen van een tuin naar uw keus
Een luxe overkapping
Een ruim tuinhuis
Bijzonderheden

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruikt er van maakt, dan bieden wij u de optie om u geheel te laten ontzorgen.
Wij verzorgen de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.
Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op onze website en zelf altijd kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is en voor hoeveel het verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken. Dit mag zo vaak als u wenst en kunt u zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Nieuw chalet met grote tuin De Ossenberg
Chalet Sparrenpad 10 Zij Aanzicht
Chalet Sparrenpad 10 Keuken
Chalet Sparrenpad 10 Woonkamer
Chalet Sparrenpad 10 Master Slaapkamer
Chalet Sparrenpad 10 Slaapkamer
Chalet Sparrenpad 10 Badkamer
Chalet Sparrenpad 10 CV Ketel

Kenmerken

 • Woningtype
  chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  nieuwbouw
 • Soort verkoop
  volledig eigen gebruik, combinatie eigen gebruik verhuur
 • Grond
  huur
 • Locatie
  Dwarsweg 1-5, 3959 AC Overberg
 • Park
  De Ossenberg
 • Provincie
  Utrecht

Locatie ∞ contact