Te koop

Gloednieuw chalet Notaris op vakantiepark Bonte Vlucht

€ 109.000,-

Beschrijving

Het type Notaris is een geliefd chalet. Een schitterend chalet voorzien van alle gemakken. Dit type chalet is onderhoudsarm gebouwd en verkrijgbaar in 60 m².

Het chalet is mooi afgewerkt en is geschikt voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur. Het chalet is gemaakt van onderhoudsvrije materialen. Geen schilderwerk meer nodig maar één keer per jaar de buitenzijde schoonmaken is voldoende. Het chalet is volledig geïsoleerd en verblijven tijdens de winterperiode is dus ook geen probleem.

In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen.

Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, tennissen op de all weather tennisbaan. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht.

Bovendien heeft de prachtige Utrechtse omgeving veel te bieden met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden.

Indeling

Hal, toiletruimte met hangend toilet.
Ruime L-vormige woonkamer met open keuken voorzien van combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en grote koelkast.
Een ouderslaapkamer, één logeerkamer voor twee aparte bedden.
Een ruime badkamer voorzien van luxe bad meubel en douche met schuifdeuren.

Aanvullende gegevens

Het chalet is voorzien van centrale verwarming met HR ketel.

Bijzonderheden

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar zou ook heel interessant zijn voor verhuurdoeleinden of een combinatie daarvan.

Mocht u het huisje zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt, dan wordt u de optie geboden om u geheel te ontzorgen. Succesparken verzorgt de gehele verhuur van het huisje: de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak. Eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft. Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park 25% van de verhuuropbrengst en de resterende 75% wordt dan maandelijks aan u betaald.

Ook krijgt u een inlogcode zodat u kunt inloggen op de website van Succesparken en zelf kunt meekijken wanneer uw huisje verhuurd is en voor hoeveel het verhuurd is. Hier kunt u dan ook gelijk de periodes blokkeren wanneer u zelf gebruik van het huisje wilt maken. Dit mag zo vaak als u wenst. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer het verhuurd mag worden.

Chalet Notaris
Eetkamer
Woonkamer
Eethoek
Slaapkamer
Totaalbeeld
Chalet Met Terras

Kenmerken

 • Woningtype
  chalet
 • Aantal personen
  4-6
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  nieuwbouw
 • Soort verkoop
  volledig eigen gebruik, combinatie eigen gebruik verhuur
 • Grond
  nader te bepalen of n.v.t.
 • Locatie
  Leersumsestraatweg 23, 3941 MN Doorn
 • Park
  Bonte Vlucht
 • Provincie
  Utrecht

Locatie ∞ contact