Te koop

Eco Tiny Lodge park Berkenrhode

€ 79.500,- excl. BTW

Beschrijving

De Eco Tiny Lodge is uniek met een zeer eigentijdse en karakteristieke uitstraling. De Lodge is volledig van het gas af, duurzaam gebouwd met duurzame materialen. Moderne keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Energie vriendelijk optimale isolatie.

✓ Slaapvide
✓ Onderhoudsvriendelijk
✓ Overkapping met led verlichting
✓ Airco
✓ Waterbesparende douchekop en kranen
✓ Elektrische sfeerhaard
✓ Vegetatiedak (indien mogelijk)
✓ Zonnepanelen (indien mogelijk)
✓ Wellness faciliteiten in de tuin (indien mogelijk)
✓ Omheinde tuin (indien mogelijk)

Indeling

2 slaapkamers (waarvan 1 boven > Slaapkamer vide)
1 badkamer
Woonoppervlakte 44m2

Aanvullende gegevens

Stelt u zich eens voor. Vrije weekenden en welverdiende vakanties in uw eigen droomhuis. Vol luxe en comfort. Het Roekelse Bos is uw achtertuin. Loop direct vanuit het park de natuur in.

In de omgeving van Park Berkenrhode zijn de mogelijkheden om te wandelen en fietsen bijna oneindig. Nationaal Park de Hoge Veluwe, de Ginkelse Heide en het Wekeromse Zand liggen op steenworp afstand. Geniet in een wereld vol geluiden van vogels en andere bosbewoners. Winkelen en cultuur snuiven doet u in de gezellige steden Arnhem, Apeldoorn en Ede. De drie steden liggen op minder dan twintig minuten rijafstand van het park. De voorzieningen op Park Berkenrhode zijn uitstekend. Lekker eten en drinken in Le Grand Café, baantjes trekken in het verwarmde buitenbad, speeltuinen en een dierenweide voor de kinderen.

– receptie
– Le Grand Café
– Snackcounter
– Verwarmd zwembad
– Dierenweide
– Oplaadpunt elektrische fietsen en auto’s
– Fietsverhuur
– Speeltuin en belevingsbos
– Paardenhotel
– Wasserette

Bijzonderheden

Als u ervoor kiest om een vakantiehuis (deels) als investering te kopen, is een rendement tot 7% per jaar mogelijk. Als eigenaar kiest u voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie (de gegarandeerde huuropbrengst is afhankelijk van de periodes waarin u zelf gebruik wilt maken van de woning). Onze professionele verhuurorganisatie neemt u graag de verhuur uit handen in de periodes waarvan u aangeeft dat de woning verhuurd kan worden. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw vakantiewoning en geheel zorgeloos uw vakantiehuis laten renderen.

Park Berkenrhode werkt samen met gerenommeerde binnen en buitenlandse touroperators zoals booking.com. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisaties, maar profiteert u van het succes van diverse partijen. Er zijn vele mogelijkheden. Wij onderzoeken met veel plezier welke constructie voor u het meeste rendement oplevert.

Eco Tiny Lodge Park Berkenrhode
Eco Tiny Lodge Park Berkenrhode
Eco Tiny Lodge Park Berkenrhode
Eco Tiny Lodge Park Berkenrhode
Eco Tiny Lodge Park Berkenrhode
Eco Tiny Lodge Park Berkenrhode

Kenmerken

 • Woningtype
  chalet
 • Aantal personen
  4
 • Aantal slaapkamers
  2
 • Type bouw
  nieuwbouw
 • Soort verkoop
  volledig eigen gebruik, combinatie eigen gebruik verhuur
 • Grond
  huur
 • Locatie
  Roekelseweg 44-48, 6733 BP Wekerom
 • Park
  Berkenrhode
 • Provincie
  Gelderland

Locatie ∞ contact