Vakantiewoning kopen

vakantiewoning kopen

Een vakantiewoning kopen in Nederland, Duitsland of Spanje

Een vakantiewoning kopen is juist nu aantrekkelijk. Of het nu is voor uw eigen vakantieplezier of om er een stabiel rendement uit te halen: het kopen van een vakantiehuis is een slimme keuze. Geniet zelf van een zorgeloze vakantie of kies voor een gegarandeerd rendement en verhuur uw vakantiewoning. Wij bieden voor beide en gecombineerde opties vakantiewoningen aan in Nederland, Duitsland en Spanje. Chalets, luxe bungalows, appartementen, penthouses: voor elk wat wils. 

Waar moet u op letten bij het kopen van een vakantiehuis

Allereerst is het belangrijk om duidelijk te hebben: “Waarom wil ik een vakantiewoning kopen; wat is het doel?” Wanneer u een duidelijk doel hebt voor de vakantiewoning dan is er een aantal punten belangrijk om op te letten. Die belangrijke punten bij kopen van een vakantiewoning hebben we hier voor u op een rijtje gezet.

Vakantiehuismakelaars begeleidt, als expert in koop en verkoop van vakantiewoningen, u stap voor stap. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Samen vinden we de ideale vakantiewoning met het beste rendement.

Een vakantiewoning kopen: wat zijn de mogelijkheden

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik de ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daaraan toe bent, zonder dat u afhankelijk bent van de beschikbaarheid. 

Steeds meer mensen kiezen er voor om een vakantiehuis te kopen en deze vervolgens te verhuren. Bij de woningen aangeboden door Vakantiehuismakelaars is het mogelijk om uw vakantiehuis gedeeltelijk of het hele jaar door te verhuren. 

Bij kopen en dan verhuren kunt u uw vakantiehuis:
> verhuren met een variabel rendement. Hierbij kiest u voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of
> u verhuurt uw vakantiewoning met een vast, gegarandeerd rendement. 

Aanbod vakantiewoningen

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland, Duitsland of Spanje? Kies hieronder de provincie die het beste bij u past en bekijk het aanbod van vakantiewoningen.