Eigen gebruik of verhuur: de mogelijkheden

eigen gebruik of verhuur

Vakantiehuis voor eigen gebruik

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik de ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daaraan toe bent, zonder dat u afhankelijk bent van de beschikbaarheid. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten op het park, ontdek steeds weer nieuwe fiets- en wandelroutes en bezoek alle leuke uitjes en tripjes in de omgeving. Als eigenaar van een vakantiewoning profiteert u, naast het genot van uw eigen woning, van vele extra’s en kortingen.

Ruim aanbod vakantiewoningen
De Vakantiehuismakelaars hebben op verschillende vakantieparken een ruim aanbod van verschillende vakantiewoningen, variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoonswoning, een woning voor 12 personen of een rolstoelvriendelijke woning, u vindt altijd wat u zoekt.

Vakantiewoningen inclusief grond
Wanneer u een vakantiewoning koopt kunt u er voor kiezen om deze aan te kopen inclusief eigen kavel of huurkavel. Kiest u voor eigen grond dan bent volledig eigenaar van deze kavel. Dit wordt bij de notaris en in het kadaster vastgelegd.

De voordelen van een vakantiewoning voor eigen gebruik op een rijtje.

 1. U kunt op vakantie gaan wanneer het u uitkomt.
 2. Als u de drukte even wilt ontvluchten kunt u altijd terecht in uw eigen vakantiewoning.
 3. Alle vakantieparken zijn gelegen op de mooiste plekjes in de natuur.
 4. U kunt de vakantiewoning inrichten naar uw eigen smaak.
 5. Er zijn veel faciliteiten voor jong en oud op het park zoals speeltuinen, zwembaden en vele andere faciliteiten.
 6. Het is uw eigen vakantiewoning dus al u vrienden en familie zijn van harte welkom.
 7. U heeft altijd de mogelijkheid om de woning te verhuren, waardoor u ook nog een mooi rendement kunt behalen.
 8. Het is een goed alternatief voor banksparen.

Vakantiewoning voor verhuur of een combinatie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Bij de woningen aangeboden door Vakantiehuismakelaars is het mogelijk om uw vakantiewoning gedeeltelijk of het hele jaar door te verhuren. Uiteraard kunt u zelf aangeven wanneer u de woning vrijgeeft voor verhuur en wanneer u de woning zelf wilt gebruiken. Het gehele verhuurproces wordt door het vakantiepark voor u uit handen genomen: van de verhuur van de woning tot aan de schoonmaak. Om een hoge bezettingsgraad te realiseren wordt er samengewerkt met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een externe verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse krachtige partijen.

Variabel rendement
Uw woning verhuren met een variabel rendement. Hierbij kiest u voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U kiest zelf de periode dat u de woning wilt verhuren en wanneer u de woning voor uzelf gebruikt. De verhuurorganisatie zal er alles aan doen om de woning in de periodes dat u de woning niet gebruikt te verhuren. De verhuuropbrengsten van de woning en dus het rendement zijn afhankelijk van hoeveel de woning is verhuurd. Bij deze vorm van investeren, heeft u vaste kosten en inkomsten uit de verhuur. Die bepalen uiteindelijk wat uw rendement is.

Vast rendement (garantie)
Uw woning verhuren met een vast en gegarandeerd rendement. Bij deze vorm van investeren heeft u voor een vastgestelde periode een percentage rendement. U weet precies wat uw rendement zal zijn zonder vaste kosten gedurende de looptijd. Alleen de WOZ gerelateerde kosten betaalt u via de gemeente waar de recreatiewoning staat. U heeft de mogelijkheid om 2 weken per jaar gebruik te maken van de vakantiewoning of de twee weken te verdelen over andere parken in Nederland of Duitsland. De woning wordt turnkey opgeleverd en gaat dan ook direct in de verhuur. Tijdens de periode van de afgesproken looptijd neemt de parkeigenaar het gehele onderhoud van de woning, de inrichting en de tuin voor haar rekening, zodat u geheel wordt ontzorgd en zich nergens zorgen over hoeft te maken. ALLES wordt geregeld en u krijgt elk kwartaal netjes uitbetaald.

Voordelen vast rendement

 1. U bent en blijft ten alle tijde eigenaar van de kavel en woning.
 2. U bent ten alle tijde vrij om uw kavel met woning te verkopen wanneer u wilt en aan wie u wilt.
 3. U ontvangt ieder kwartaal vaste verhuuropbrengsten of verhuuropbrengsten op basis van de bezetting van uw vakantiewoning.
 4. Twee weken per jaar gratis vakantie zelf te verdelen op een van onze parken naar keuze.
 5. Wij doen al het werk terwijl u kunt genieten en wij maken de opbrengst naar u over.
 6. Steeds meer binnen- en buitenlandse gasten geven de voorkeur aan een vakantie in Nederland.
 7. De verhuur van uw vakantiewoning wordt volledig voor u geregeld (niet bij eigen verhuur).
 8. Succesparken heeft een eigen verhuurorganisatie met jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiewoningen.
 9. Succesparken werkt samen met grote gerenommeerde touroperators.
 10. Alle vakantieparken zijn gelegen op unieke locaties in Nederland en Duitsland.
 11. U profiteert van diverse fiscale voordelen en een hoog netto rendement.
 12. Momenteel kunnen wij u tot 7% gegarandeerd rendement aanbieden op geselecteerde objecten en looptijden.