Over Vakantiehuismakelaars

Over Vakantiehuismakelaars

Over Vakantiehuismakelaars

Wij zijn de gebroeders Toon & Hein Maasmans. Geboren en getogen in de mooie stad Breda.

Meer dan 15 jaar hebben wij beide een zelfstandige onderneming gerund, zowel in het binnen- als buitenland, waarvan de laatste zeven jaar in Zwitserland.

Het veel voor langere tijd van huis zijn viel ons, mede door schoolgaande kinderen, steeds zwaarder. We dachten er al over om dichter bij huis te gaan werken, waardoor we vaker thuis konden zijn en wat meer konden genieten met ons gezin. Totdat we, eigenlijk vanuit het niets, een telefoontje kregen van een parkeigenaar. Ze zochten iemand die voor hen onder andere de verkoop van hun vakantiehuizen op zich kon nemen.

Een aantal gesprekken verder en daaruit voortvloeiend wederzijds vertrouwen, gaf voor ons het zetje om een samenwerking aan te gaan. Dat heeft ertoe geleid dat we sindsdien voor veel klanten hebben bemiddeld in een vakantiewoning en de zoektocht naar een vakantiehuis tot een goed einde hebben gebracht. 

Het is mooi om mee te kunnen helpen bij het vinden van uw droomplek. Een plek waar u van uw welverdiende rust kunt genieten of waar u een mooi rendement kunt halen uit uw investering. U hebt dan bovendien iets tastbaars en zichtbaars om met uw vrienden en familie te delen. Graag helpen wij in de zoektocht naar uw eigen vakantiehuis. Of dat nu is voor eigen gebruik of als investering.

Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat u altijd de best mogelijke deal krijgt. Of dit nu voor een vakantiehuis voor eigen gebruik is of dat het om een investering gaat. Wij onderhandelen voor u de laagste aankoopprijs en het hoogst haalbare rendement.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

Hein Maasmans, vakantiehuismakelaars
Hein Maasmans
Toon Maasmans, vakantiehuismakelaars
Toon Maasmans