Appartement kopen Spanje

appartement kopen Spanje

Appartement kopen Spanje aan de Costa del Sol

Bent u op zoek naar een appartement in Spanje aan de Costa del Sol? Dan hebben wij op een toplocatie nabij Marbella aan de Spaanse kust prachtige nieuwe appartementen te koop. Of u er nu zelf van wilt genieten of als investering om te verhuren.

Gloednieuwe appartementen nabij Marbella en Malaga

In Fuengirola, tussen Marbella en Malaga, staat het zeer luxe appartementencomplex ‘Hacienda el Sueño’. De meeste appartementen hebben uitzicht op de zee en de skyline van Fuengirola. Alle appartementen hebben prachtig uitzicht op de bergen en het omliggende natuurgebied.

De appartementen in Hacienda el Sueño

De eerste fase van Hacienda el Sueño wordt op dit moment gerealiseerd. Vijf appartementencomplexen met de mooiste appartementen voor 2 tot 8 personen.

Appartementen in  La Cabane

Appartementencomplex La Cabane ligt aan de oostzijde van Hacienda el Sueño met een prachtig uitzicht op de skyline van Fuengirola en de Middellandse zee.

Appartementen in Ocean

Appartementencomplex Ocean ligt ook aan de oostzijde van Hacienda el Sueño. Dit bied u een prachtig uitzicht over Fuengirola en Middellandse zee.

Appartementen in Trocadero

Appartementencomplex Trocadero ligt aan de westzijde van Hacienda el Sueño. De appartementen hebben uitzicht op zee, de skyline van Fuengirola en op de bergen en het omliggende natuurgebied.

De gebouwen met appartementen liggen direct aan de zwembaden van Hacienda el Sueño.

Een videoimpressie van de appartementen

vakantie appartement Spanje La Cabane 4 personen
Video afspelen

Extra voordeel

Koopt u een woning of appartement in Spanje, dan mag u zich daar als inwoner inschrijven en er permanent wonen. Wilt u het appartement liever verhuren? Dat mag ook. Zo haalt u een mooi rendement uit uw aankoop.

Indien u via Vakantiehuismakelaars een vakantiehuis in Nederland koopt of er al een heeft en u koopt een appartement in Spanje erbij, dan zorgen wij dat uw woning of appartement in de tijd dat u er niet bent verhuurd wordt.

Een impressie van de appartementen

De beschikbare appartementen

Een paar voorbeelden van de appartementen vindt u hieronder.